Huisgemaakte lekkernijen en streekproducten

Ontbijt, lunch, bier en wijn
B&B en Brunchcafé

Ontbijt

Het ontbijt bij A gen Kirk wordt elke ochtend vers bereid en is elke ochtend net een beetje anders. U krijgt wit en bruin brood, croissants, divers zoet en hartig beleg, jus d’orange, jam uit eigen boomgaard, honing van een hobby imker uit Gronsveld, yoghurt, huisgemaakte granola, vers fruit, eitje en koffie en thee. Het ontbijt kan op de kamer genuttigd worden of buiten op het balkon of terras. Vanaf augustus kunnen gasten ook in ons brunchcafé terecht.

Lunch, bier en wijn

Ook al wordt er nog aan ons brunchcafé gewerkt, de menukaart is al klaar en staat vol huisgemaakte lekkernijen en streekgerechten. ‘Kuusj’ bijvoorbeeld, is een heerlijk Limburgs varken uit Mechelen. Onze bieren op fles komen van verschillende kleinere en grotere brouwerijen uit de omgeving en op de tap hebben we een wisselend aanbod van bieren uit de omgeving Limburg/België. Wij houden wel van afwisseling en experimenteren, dus de kaart zal af en toe wijzigen en er zullen heel regelmatig extra keuzes verschijnen op ons krijtbord, op Facebook en op Instagram.

Wilt u een uitgebreide lunch of high tea voor meerdere personen door ons laten verzorgen? Dat kan! Bijna niets is te gek. Mail ons voor meer informatie of bel even.

Voorproefje van ons menu

Klik op de afbeelding om het volledige menu te bekijken

De menukaart is al klaar en bevat veel streekproducten en huisgemaakte lekkernijen.