Huisgemaakte lekkernijen en streekproducten

Ontbijt, brunch, lunch, bier en wijn
Auberge A gen kirk
b&b en Brunchcafé

 

Ontbijt elke dag van 8.30 tot 12.00

Het ontbijt bij A gen Kirk wordt elke ochtend vers bereid en is elke ochtend net een beetje anders. Geen gast? Ook welkom! Loop gerust binnen of reserveer.

U krijgt aan tafel geserveerd: ovenbrood wit en/of bruin, croissants, divers zoet en hartig beleg, jus d’orange, jam (tijdens het seizoen uit eigen boomgaard), honing, yoghurt, huisgemaakte granola, vers fruit, gekookt/geroerd/gebakken ei en koffie en thee.

Vegan, gluten- en/of lactosevrij? Geen probleem! Hiervoor rekenen wij wel een kleine bijdrage van 2,50 per dag per persoon. Graag horen wij voor aankomst of u hier gebruik van wilt maken. Het ontbijt kan op de kamer genuttigd worden, buiten op het balkon, op het terras en in ons brunchcafé.

Takeaway en bezorgdienst

Afhalen of laten bezorgen als u in Vijlen woont/logeert kan ook! Het afhaalontbijt kost 12,50 per persoon. Voor bezorgen rekenen wij 2,50 per adres.

Brunch, Lunch, koffie, vlaai en borrel

Onze menukaart staat vol huisgemaakte lekkernijen en streekgerechten. Regelmatig hebben wij keuzes buiten de kaart, deze staan bij ons op het bord. 

Streekgerechten

We schenken en serveren zoveel mogelijk uit onze omgeving. Zo komt onze koffie en thee van koffiebranderij Corio te Heerlen.

Wij houden van eerlijk eten; ons varkensvlees komt van Varkenshoederij Kuusj uit Mechelen waar varkens de ruimte krijgen en met liefde en respect behandeld worden.

Onze burgers komen van de Limburgse koeien die hun hele leven heerlijk hebben kunnen grazen op de heuvels. Loop of fiets er een keer langs, ze staan in de weilanden richting Gulpen.

Bier

We hebben ruim 30 speciaalbieren op fles. Alle bieren van brouwerij Rolduc uit Kerkrade en Stadsbrouwerij Maastricht en daarnaast Nederlandse en Belgische bieren die niet mogen ontbreken op de kaart. Op de tap hebben we een wisselend aanbod op twee tappunten: bieren die altijd lekker zijn en die passen bij het seizoen.

Wijn

Wij schenken de altijd lekkere wijnen Bergdorpje rood, wit en rosé van Wijndomein St. Martinus. Daarnaast hebben wij een hele lekkere rode huiswijn uit Puglia, een witte huiswijn uit Chili en een rosé uit Toscane.

Extra mogelijkheden

Wilt u een uitgebreide brunch, lunch of high tea door ons laten verzorgen? Dat kan! Mail of bel ons voor meer informatie: info@agenkirk.nl – 06-28955477.