Huisgemaakte lekkernijen en streekproducten

Ontbijt, lunch, bier en wijn
B&B en Brunchcafé

 

Takeaway en bezorgdienst: Ontbijt

 Het ontbijt bij A gen Kirk wordt elke ochtend vers bereid en is elke ochtend net een beetje anders. Voor gasten van de B&B kan het ontbijt vanaf 8.00 verzorgd worden. U kunt kiezen uit ovenbrood wit en/of bruin, croissants, divers zoet en hartig beleg, jus d’orange, jam (tijdens het seizoen uit eigen boomgaard), honing, yoghurt, huisgemaakte granola, vers fruit, gekookt ei en koffie en thee.

Vegan, gluten- en/of lactosevrij? Geen probleem! Hiervoor rekenen wij wel een kleine bijdrage van 2,50 per dag per persoon. Graag horen wij voor aankomst of u hier gebruik van wilt maken. Het ontbijt kan op de kamer genuttigd worden, buiten op het balkon, op het terras en na 14 januari hopelijk weer in ons brunchcafé. 

Afhalen of laten bezorgen als u in Vijlen woont/logeert kan ook! Het afhaalontbijt kost 12,50 per persoon. Voor bezorgen rekenen wij 2,50. Bekijk onze flyer voor de mogelijkheden! 

Lunch, bier en wijn

Het ‘afhaalbrunchcafé’ is tot en met 31 januari geopend op maandag, zaterdag en zondag van 8.30-16.30

Onze menukaart staat vol huisgemaakte lekkernijen en streekgerechten. Onze pistolet ‘Kuusj’ bijvoorbeeld, is een heerlijk versgebakken payesita (punt pistolet) met warme repen kuusj van een met liefde grootgebracht Limburgs varken van ‘De varkenshouderij’ uit Mechelen.

Bier

Onze bieren op fles komen voornamelijk van brouwerij Rolduc uit Kerkrade en stadsbrouwerij Maastricht. Op de tap hebben we een wisselend aanbod op twee tappunten: bieren die altijd lekker zijn en bieren die volgens ons passen bij het seizoen.

Wijn

Wij schenken de altijd lekkere wijnen Bergdorpje rood en Bergdorpje wit van wijngaard Martinus. Daarnaast hebben wij een hele lekkere rode huiswijn uit Puglia, een witte huiswijn uit Chili en een rosé uit Toscane.

Wij houden wel van afwisseling en experimenteren, dus er verschijnen heel regelmatig extra keuzes op ons krijtbord, Facebook en Instagram.

 

Extra mogelijkheden

Wilt u in Vijlen een ontbijt of lunch aan huis laten bezorgen? Een uitgebreide lunch of high tea voor meerdere personen bij ons laten verzorgen? Dat kan! Mail ons voor meer informatie: info@agenkirk.nl of bel/app: 06-28955477.