Huisgemaakte lekkernijen en streekproducten

Ontbijt, lunch, bier en wijn
B&B en Brunchcafé

 

Ontbijt

Het ontbijt bij A gen Kirk wordt elke ochtend tussen 8.30-11.30 vers bereid en is elke ochtend net een beetje anders. Voor gasten van de b&b kan het ontbijt vanaf 8.00 verzorgd worden. U krijgt wit en bruin brood, croissants, divers zoet en hartig beleg, jus d’orange, jam uit eigen boomgaard, honing van een hobby imker uit Gronsveld, yoghurt, huisgemaakte granola, vers fruit, eitje en koffie en thee. Het ontbijt kan op de kamer genuttigd worden, buiten op het balkon, op het terras of in ons brunchcafé.

Lunch, bier en wijn

Het brunchcafé is open van donderdag t/m maandag van 8.30-16.30. Onze menukaart staat vol huisgemaakte lekkernijen en streekgerechten. ‘Kuusj’ bijvoorbeeld, is een heerlijk Limburgs varken van ‘De varkenshouderij’ uit Mechelen. Onze bieren op fles komen van brouwerij Rolduc, stadsbrouwerij Maastricht en op de tap hebben we een wisselend aanbod op twee tappunten: bieren die altijd lekker zijn en bieren die passen bij het seizoen. Wij houden wel van afwisseling en experimenteren, dus de kaart zal af en toe wijzigen en er zullen heel regelmatig extra keuzes verschijnen op ons krijtbord, op Facebook en op Instagram.

Wilt u een uitgebreide lunch of high tea voor meerdere personen door ons laten verzorgen? Dat kan! Bijna niets is te gek. Mail ons voor meer informatie of bel even.

Voorproefje van ons menu

Klik op de afbeelding om het volledige menu te bekijken