Huisgemaakte lekkernijen en streekproducten

Ontbijt, brunch, lunch, bier en wijn

Auberge A gen Kirk

B&B en Brunchcafé

 

Brunch, Lunch, koffie, vlaai en borrel

Onze menukaart staat vol huisgemaakte lekkernijen en streekgerechten. Regelmatig hebben wij keuzes buiten de kaart, deze staan bij ons op het bord.

Streekgerechten

We schenken en serveren zoveel mogelijk uit onze omgeving. Zo komt onze koffie en thee van koffiebranderij Corio te Heerlen.

Wij houden van eerlijk eten; ons varkensvlees komt van Varkenshoederij Kuusj uit Mechelen waar varkens de ruimte krijgen en met liefde en respect behandeld worden.

Bier

We hebben ruim 30 speciaalbieren op fles. Alle bieren van brouwerij Rolduc uit Kerkrade en Stadsbrouwerij Maastricht, de blond en tripel van Brouwerij Vakwerk uit Mechelen en daarnaast Nederlandse en Belgische bieren die niet mogen ontbreken op de kaart. Op de tap hebben we een wisselend aanbod op twee tappunten: bieren die altijd lekker zijn en die passen bij het seizoen.

Wijn

Wij schenken de altijd lekkere wijnen Bergdorpje rood, wit en rosé van Wijndomein St. Martinus. Daarnaast hebben wij een hele lekkere rode huiswijn uit Puglia, een witte huiswijn uit Chili en een rosé uit Toscane.

Extra mogelijkheden

Wilt u een uitgebreide brunch, lunch of high tea door ons laten verzorgen? Dat kan! Mail of bel ons voor meer informatie: info@agenkirk.nl – 06-28955477.

Takeaway en bezorgdienst

Afhalen of laten bezorgen als u in Vijlen woont/logeert kan ook! Het afhaalontbijt kost 13,50 per persoon. Voor bezorgen rekenen wij 2,50 per adres.